Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disneystjerne platedebuterer

INGEN SEX: Selena Gomez, kjent fra Disney Channel, har lovet å holde på jomfrudommen til bryllupsnatta.
INGEN SEX: Selena Gomez, kjent fra Disney Channel, har lovet å holde på jomfrudommen til bryllupsnatta. Foto: gettyimages
Sist oppdatert:
I likhet med Miley Cyrus og Vanessa Hudgens vil nå Selena Gomez utgi studioalbum.

(biipMag): Disneystjernen Selena Gomez annonserer at debutalbumet hennes kommer i juli 2009, men albumet har foreløpig ingen tittel.

Debutalbum
17 år gamle Selena er både skuespiller og sanger, men i det siste har hun konsentrert seg mye om det kommende debutalbumet etter at hun i fjor kontrakt med Hollywood Records.

Ellers er den unge skjønnheten best kjent som skuespiller i Wizards of Waverly Place og Barney & Friends der hun spiller sammen med Disney-skuespiller Demi Lovato.

Følger Vanessa og Miley
Selena Gomez er ikke den første Disney-skuespilleren som gir ut eget studioalbum. I fjor utga Miley Cyrus sitt eget album, kalt «Breakout», med stor suksess.

I tillegg har Vanessa Hudgens utgitt to studioalbum, «V» og «Identified» og Demi Lovato utga sitt første studioalbum «Don´tForget» i september 2008.

Lidenskapelige gutter
Selena forteller at hun har hatt det gøy med plateinspillingen. Tidligere har hun uttalt at hun letet etter lidenskapelige gutter til bandet sitt:

- Jeg leter etter noen som er veldig lidenskapelig opptatt av musikk og kan vise meg at de kan rocke. Jeg liker å ha folk rundt meg som jeg kan lære av, skrive og ha gøy sammen med.

Hjelp av Jonas-brødre
Selena har også avslørt av Jonas brødrene har tilbudt å hjelpe henne med å fullføre albumet:

- The Jonas Brothers tilbød å hjelpe meg med albumet, som virkelig er snilt av dem. Jeg ville elske å spille inn en sang sammen med dem, forteller hun ifølge aceshowbiz.

Drømmer om turné
Selena håper på at en eventuell musikksuksess skal føre til en konsertturné sammen med Disney-venninnen Demi Lovato og hun uttaler at hun ikke har tenkt til å legge seg på en seriøs linje:

- Det er gøy å jobbe med musikk og det er det jeg har lyst til. Jeg vil ikke gjøre noe som gjør at folk tenker: «Oh wow, hun prøver å bli dyp og seriøs», forteller hun til Bop Magazine.

- Har mer kontroll
17-åringen innrømmer også at synging er helt annerledes enn skuespill:

- Synging er en helt annen opplevelse enn skuespill. Når du synger kan du være mer deg selv. Du har litt mer kontroll over det. Det er en ulik prosess å gå inn i et platestudio og ikke bekymre seg for om du ser inn i kamera.

Fortsetter karrieren
Til tross for Selenas interesse for sang trenger ikke fansen hennes bekymre seg for at hun skal droppe skuespillkarrieren:

- Jeg begynte da jeg var seks år gammel og jeg vil alltid elske det!

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!