RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse bilene havnet i «dritten»

Her kjører bilistene på skikkelig «møkkaunderlag». Bildet er tatt før politiet sperret rundkjøringen og rengjøringsarbeidet kom i gang.
Her kjører bilistene på skikkelig «møkkaunderlag». Bildet er tatt før politiet sperret rundkjøringen og rengjøringsarbeidet kom i gang. Foto: Nicolay Woldsdal (Nernett.no)
Sist oppdatert:
Septikkbil tømte lasten i veien.

Mandag kveld slapp en septikkbil ut tusenvis med liter av den illeluktende «lasten» i en rundkjøring like ved sykehuset i Volda, skriver Sunnmørsposten.

Uhellet skal ha skjedd klokken 20.30 og kort tid etterpå var en entreprenør på plass for å gjøre den lite hyggelige vaskejobben. I mellomtiden hadde flere intetanende bilister rukket å kjøre gjennom rundkjøringen og spredd septikklasten ut over veiene i området.

Hvorfor lasten ble sluppet ut, vites ikke, men en politimann på stedet opplyser til Sunnmørsposten at det ikke er snakk om en trafikkulykke. Derfor er det trolig snakk om et rent uhell som har ført til at den lille bygda har en ubehagelig og ganske annerledes lukt enn vanlig mandag kveld.

Politiet har sperret veien mens vaskearbeidet pågår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere