RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse ble hedret på sølvbanketten

Sist oppdatert:

Lars Hirschfeld fikk Hafslunds pris til årets spiller, mens André Muri ble kåret til spillernes spiller.

Prisdryss fra Atea

Vålerengas samarbeidspartner Atea delte i samarbeid med trenerteamet ut tre priser. Stefan Strandberg fikk prisen for årets gjennombrudd. Han har hatt en enorm utvikling, spilt seg til fast plass på Norges bestspillende lag tross sin lave alder og legger ned enormt mye egennnsats i hverdagen.    

Andre Muri ble årets holdningsskaper. Muri går foran som et godt eksempel i alle situasjoner, er et særdeles godt eksempel for alle andre spillere, stiller alltid opp på markedsrelaterte oppgaver og fremstår som en bauta for oss alle.

Harmeet Singh ble kåret til årets humørspreder. Fantastisk type som sprer godt humør hele tiden, en av våre viktigste spillere og bidrar sterkt til at vi er der vi er i dag.

Riberg ble hedret av Klanen

Klanen delte ut tre priser på banketten. Årets spiller ble rett og slett alle gutta, mens prisen for årets trener ikke overraskende gikk til Martin Andresen og hans team.

Klanens tredje pris gikk til Vålerengas økonomisjef Rune Riberg. Han ble kåret til Årest mest verdifulle person.

Mer heder til Berre og Muri

Morten Berre og André Muri ble hedret for henholdsvis 250 og 150 obligatoriske kamper for Vålerenga.

Berre kom til Vålerenga før 2003-sesongen og har vært en viktig bidragsyter siden da. Berre er som oftest å finne på laget og er en anvendelig spiller som er vanskelig å ta fra ballen, en god tilrettelegger og scorer bra med mål. Har scoret 51 ganger for Vålerenga så langt i karrieren.

Debuterte for Vålerenga borte mot Rosenborg 13. april 2003 i Tippeligaen. Passerte 250 kamper for Vålerenga borte mot Haugesund i år.

Muri kom til Vålerenga før gullsesongen 2005, og var da på banen i 25 av 26 kamper. Scoret også et meget viktig mål i Skien i siste kamp den sesongen. Har i år fremstått som en bauta i forsvaret og er eneste utespiller som har spilt samtlige Tippeligaminutter i 2010.

Debuterte for Vålerenga borte mot Djurgården 12. februar 2005 i Royal League. Har spilt 118 Tippeligakamper for Vålerenga og kun pådratt seg ett gult kort, borte mot Tromsø i 4. serierunde i 2005-sesongen. Passerte 150 kamper for Vålerenga i 8-1-seieren hjemme mot Start denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere