RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse blir Emmas faddere

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Fadderne til Emma Tallulah Behn er nå offentliggjort.

(SIDE2:) Märtha Louise og Ari Behns datter Emma Tallulah døpes tirsdag formiddag i Slottskapellet.

LES SAKEN: Her døpes lille Emma

Marianne Solberg Behn skal bære barnebarnet til dåpen. De øvrige fadderne er kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Alexia av Hellas og Danmark, Christian Udnæs, Carl Christian Christensen, Anbjørg Sætre Håtun og Sigvart Dagsland.

Kjent på turné
Märtha Louise ble kjent med Sigvart Dagsland da de var med på en juleturné med Oslo Gospel Choir mens hun var gravid med Maud Angelica.

Anbjørg Sætre Håtun er NRK-programleder og gift med Jono El Grande, en av Behns gamle venner og Leah Isadoras fadder. Paret var også til stede under bryllupet i Trondheim.

Prinsesse Alexia er datter av kong Konstantin II av Hellas og dronning Anne-Marie. Christian Udnæs er gift med Behns søster Anja Bjørshol. Carl Christian Christensen er gift med Gry Busletto, en nær venn av Märtha Louise.

Fullt av blomster
Emma Tallulahs dåpskjole ble sydd av tippoldemoren prinsesse Ingeborg i 1920. Denne har vært brukt ved dåpen til hennes og prins Carls etterkommere.

Ifølge en pressemelding er slottskapellet pyntet med rosa amaryllis, tulipaner og grønne kornellgrener i vinduene og på alteret. I gardinene mellom søylene er det rosa tulipaner, mens det er rosa roser rundt døpefonten. I buen over alteret er det husfred, og på benkene ligger lavhjerter fra prinsessens bryllup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere