RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse bør du date

Her er 6 typer menn du bør date.

(Side2) Lurer du på hvilken mann som vil passe best for deg? Det finnes ulike typer menn og det kan være en fordel å date ulike typer da du lærer mye om deg selv og fra han.

En kunstner
Kunstnere har ofte et spesielt syn på ting - kanskje fordi de ofte har dårlig økonomi. Du vil ikke oppleve luksus når du dater en kunstner, men ved å date en slik mann vil du få øynene opp for andre ting enn det materielle. Samtalen blir ofte i fokus og det blir sagt at kunstnere er fylt med lidenskap og en mann med lidenskap er vel ikke å forakte?

Finn din perfekte match her

En eldre mann
Er du lei av gutter som bare interesserer seg for dataspill og ville fester? Da er det kanskje på tide at du dater en litt eldre mann med livserfaring. Det er ikke alltid alderen sier deg mye om en mann, men generelt ser eldre menn ofte annerledes på ting og kan lære deg mye om livet som du kan få god nytte av. I tillegg blir det sagt at eldre menn er bedre i senga enn sine yngre brødre. Men dette avhenger selfølgelig av mannen.

En mann som er opptatt av sitt utseende
Han kan være bedre kledd enn deg, men det er så mange fordeler med å date denne typen menn at det burde være det siste du bekymrer deg over. Denne mannen vil ta deg med på de ”hotteste” stedene og du vil ha mulighet til å låne hans dyre sjampo og rett og slett oppleve litt luksus. Og ikke glem hvor fantastisk det føles og rusle nedover gaten, hånd i hånd, med en mann som ser fantastisk bra ut.

En usikkelig mann
Du kan lære mye av å date en «bad boy». Ikke bare lever bad boys i nuet, men de lever den på sine egne prinsipper og unnskylder seg ikke for det. Kvinner har en tendens til å være svært samvittighetsfulle og kan derfor lære av å være litt usikkelig. Opplev hvor frigjørende og spennende det er. Men husk - sjansen for at du blir såret er ganske stor.

En snill mann
Den snille er han som alltid ringer når han skal, han får deg aldri til å føle deg usikker og er rett og slett snill og omtenksom. Dette kan ofte føles merkelig for kvinner da de fleste menn som er på datingmarkedet ikke er slik.... Ved å date en snill gutt vil du bli vant til å bli satt pris på og det er noe alle kvinner fortjener.

En yngre mann
Yngre menn er ofte svært undervurderte. Fordelene med å date en slik er mange - om du treffer den rette yngre mannen vel å merke. En yngre mann vil få deg til å føle deg ung og er ofte mer mottakelig for eksperimentering - og det er ikke akkurat å forakte....

Finn dørmmemannen på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: Happen Magazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere