*Nettavisen* Nyheter.

Disse dømmer kjendisene

TV 2 har hyret inn fire tungvektere fra norsk dansemiljø til å dømme kjendisene i deres nye storsatsning. Her har du dem.

13.01.06 14:56

«Skal vi danse» har premiere på TV 2 søndag. Ti kjendiser har fått hver sin dansepartner, og i løpet av ti programmer skal danseparene testes i ti forskjellige typer dans.

Nå er dommerpanelet offentliggjort, og det er ingen lettvektere kanalen har hyret inn til oppgaven.

Tor M. Fløysvik (56) driver Det Norske Dansesenter AS, med over 90 filialer i utlandet. Han er en profilert dansetrener og underviser både i Norge og ved sine internasjonale filialer. Han har vunnet ti NM-gull, og har representert Norge i EM og VM, hvor han danset med sin kone.

Trond Harr (62) jobber som internasjonal dommer og dansetrener. Han er nestleder i Norges Danseforbund.

Dommerpanelets yngste er Trine Dehli Cleve (45). Hun har en imponerende merittliste i selskapsdans. Sammen med sin dansepartner geir bakke har hun vunnet til sammen 23 EM og VM -medaljer, fire VM-gull, fem EM-gull og tre kongepokaler. Hun har også erfaring som internasjonal dommer blant annet fra EM og VM.

Anita Langset (50) har danset i 16 år. Blant hennes meritter på dans er NM-mester 12 år på rad i voksen standarddans, tre ganger Nordisk mester, en gang europamester og tre kongepokaler. Anita jobber i dag som dansetrener, og har dessuten erfaring som internasjonal dommer fra EM, VM, NM og Nordisk mesterskap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.