*Nettavisen* Nyheter.

Disse fant kjærligheten

Fire av syv ungkarer fant kjærligheten i «Svigerdatter søkes». Sjekk hvem her.

(SIDE2:) «Svigerdatter søkes» har gått sin seiersgang på TV 2 Zebra og onsdag sendte kanalen siste program. Der fikk programleder Hedda Kise svar på hvor mange som fant seg dame.

Jack, Ole Jørgen, Raymond og Svein Tore fikk full klaff på sin deltagelse i «Svigerdatter søkes».

- Det har vært kjempespennende å jobbe med Svigerdatter søkes. Vi var skeptiske til om det var mulig å få følelser til å oppstå på så kort tid, og er positivt overrasket over at så mange av deltakerne faktisk har funnet kjærligheten, sier Rune Obrestad i produksjonsselskapet Storyteller til TV 2s internavis.

«Svigerdatter søkes» satte rekord med 70.000 seere på TV 2 Zebra. Programmet sendes også om tirsdagene på TV 2. Denne tirsdagen fulgte 418.000 kjærlighetsjakten. På TV 2 har de imidlertid bare kommet til episode fem. Der er det fortsatt mulig å følge de tre siste ungkarene på sin jakt.

Etter programmet har også Tor Øyvind Dragerengen funnet seg kjæreste, men ingen av de som han plukket ut via programmet. Da Side2 møtte han i fjor høst, hadde han fått over 200 brev og rundt 400 henvendelser fra interesserte jenter på sms. Senere passerte han 250 brev.

Les om Tor Øyvind her: Gikk etter de søteste damene

Les mer om «Svigerdatter søkes» her:

Drag-sjokk for TV 2-friere

To jenter på en kveld

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.