*Nettavisen* Nyheter.

Disse fem skal til La Manga

Vålerenga og Hafslund tar med stortalenter på treningsleir.

19.11.08 13:35

Vålerenga og Hafslund arrangerer hver høst en talentsamling på Valle der de beste spillerne blir premiert med et treningsopphold med Vålerengas a-lag på La Manga i februar. Blant tidligere vinnere av Hafslund-stipendet finner vi blant annet Vålerengas a-lagsspillere Mohammed Fellah og Fredrik Carlsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

I år kom fem spillere gjennom nåløyet. Imad Ouhadou er født i 1993 og spiller til daglig for Vålerenga Fotball.

- Imad var den eneste spilleren med stipend som per i dag spiller for Vålerenga, han er først og fremst kjent for sin blenende teknikk, det er ikke mange spillere som overgår han på nettopp dette området. I tillegg er ahn hurtig.. Imad spiller som regel kant eller spiss, sier spillerutvikler i Vålerenga Fotball, Per Inge Jacobsen, til vif-fotball.no.

Chuma Anene er født i 1993 og kommer fra Holmlia.

- Chuma er en meget spennende angrepsspiller. Han utmerket seg på samlingen med utmerket fysikk og hurtighet. Han er en spiss som like godt kan avslutte selv som å spille andre gjennom. En spiller som blir veldig artig å følge fremover.

Også tredjemann kommer fra Holmlia. Shola Akinemi er midtbanespiller og født i 1993.

- Moderklubben til vår egen Mohammed Fellah utmerket seg i år med to stipend-vinnere, noe som betyr at det drives veldig bra i Holmlia om dagen. Honnør må gis til trenere og klubbledere der borte. Shola er en midtbanespiller som har en unik evne til å spille gjennom spissene, er det et ledig rom kan dere være sikker på at Shola finner det. Han er også en teknisk god spiller, skryter Jacobsen.

Fra Kolbotn kommer Lars Vincent Andersen som også er født i 1993.

- Lars Vincent er en meget spennende venstreback som utmerket seg spesielt med en solid venstrefot som både er presis og kraftfull. Han har også meget bra basisteknikk.

Yngstemann til La Manga kommer langveis fra. Kristoffer Haraldseid er født i 1994 og spiller for Skjold IL.

- Vestlendingen Kristoffer er stipendets yngste vinner. Han har god fysikk, har en meget god spilleforståelse, noe som i bunn og grunn vil si at han er flink til å plassere seg. Kristoffer har også en meget bra høyrefot, både når det gjelder pasninger og avslutninger. Kristoffer var også tidligere i høst på en ukes treningsopphold hos oss, avslutter Jacobsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.