RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse finnes det bare seks av i verden

(Melo Melo)
Sist oppdatert:
Og du kan vinne dem sammen med bilspillet «Forza Motorsport 3».

MERK: Denne konkurransen er avsluttet. Vant du smykket?

Den norske smykkeskaperen Melo Melo har slått hodet sammen med Microsoft for å lage en serie eksklusive smykker inspirert av bilspillet «Forza Motorsport 3» til Xbox 360.

LES OGSÅ:Det beste bilspillet til konsoll noensinne

Smykkene, som er inspirert av motor- og bildeler fra noen av verdens råeste kjøretøy, er ment å passe både for menn og kvinner. De er imidlertid ikke i kommersielt salg, og det er bare produsert seks eksemplarer av hver modell.

Vinn mansjettknappene

Spillmagasinet har fått tak i ett par av mansjettknappene, og disse gir vi naturligvis bort til våre lesere. Vinneren får også et eksemplar av «Forza Motorsport 3».

Svar på følgende spørsmål og du er med i trekningen av smykket til en verdi av 2700 kroner:

SPØRSMÅL: Mansjettknappene er inspirert av det ikoniske lokket til bensintanken på en av verdens raskeste biler. Hvilken bil er det?

HINT: Bilen produseres av et datterselskap til Volkswagen, har en toppfart på 400 km/t og er oppkalt etter en racesjåfør med fornavn Pierre.

Send svaret ditt til spillmagasinet@nettavisen.no. Merk e-posten Forza 3, og husk navn og adresse.

– Spillutvikling er håndverk

Hensikten med samarbeidet skal være å skape noe helt utenom det vanlige for å sette fokus på spillutvikling som et håndverk, opplyser Microsoft. Det uavhengige smykkemerket eies og driftes av gullsmed Jo Eyvind Bjaarstad, kunstneren Henrik Kleppe og markedsarkitekten Anders Frøystad.

– Med god hjelp fra industridesigneren Mads Hadler har vi trukket ut den råskapen og det vi mener er mest estetisk ved en bil. Resultatet er tre smykker i form av halsanheng for begge kjønn, samt mansjettknapper, sier Jo Eyvind Bjaarstad.

Det skal også lages en spesiell versjon av smykket for menn og en versjon av smykket for damer – hvor det kun lages ett av hvert. Disse vil senere auksjoneres bort til et veldedig formål på nettauksjonen Galematias, opplyser Petter Gjelsnes i Arctic PR.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere