*Nettavisen* Nyheter.

Disse gutta vil lykkes på det norske sexmarkedet

GRÜNDERE: Terje Tapio (t.v.) og Chris Bakke er to av gründerne bak de to nettbutikkene. Tredjemann er Marius Kristiansen. Foto: DeeJayZett.no Foto: Privat

Tre unge romerikinger vil gi Kondomeriet kamp om salg av sexleketøy.

(rb.no): Gründerne Chris Bakke (23) fra Fjellhamar, Terje Tapio (23) fra Lørenskog og Marius Kristiansen (24) fra Jessheim lanserer i disse dager de to nettbutikkene 4 Play og 6 Appeal.

Ta opp kampen

– Målet er å bli en solid aktør i det norske sexmarkedet. Det betyr i klartekst å ta opp kampen mot Kondomeriet, som har tilnærmet monopol, sier Tuan Le (22) fra Strømmen til rb.no.

Han er leid inn som markedsføringskonsulent for de tre gründerne.

Lei av monopol

– Vi er leie av å se på bransjer som er dominert av én aktør. Siden det er umulig å konkurrere med staten velger vi å ta opp kampen med Kondomeriet i stedet for Vinmonopolet, sier gründerne gjennom sin konsulent.

Kondomeriet omsatte for rundt 80 millioner kroner i fjor og har ifølge Tuan Le rundt 90 prosent av markedet.

– Gründernes mål er å ta en bit av kaka, sier Tuan Le.

Voksende marked

Han er overbevist om at denne bransjen er et voksende marked.

– Sex er fortsatt langt mer tabubelagt i Norge enn i de fleste andre land. men i takt med at Norge blir stadig mer globalisert og nye generasjoner vokser opp, vil det også bli mindre tabu rundt sexleketøy og bransjen for øvrig.

Lanseringsfest

– Hvorfor to nettbutikker?

– De tar for seg to ulike konsepter. 4 Play skal selge sexleketøy, mens 6 Appeal vil formidle show, stripping og events. Fredag blir det en gigantisk lanseringsfest i Oslo, der mannlige gjester ikke har adgang før etter midnatt, sier Tuan Le.

Les flere saker fra rb.no her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.