RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse møter Mandalskameratene

Sist oppdatert:
Stefan Strandberg spiller sentral midtbane mot gamleklubben Mandalskameratene i kveld. Sjekk Vålerengas lag her.

Etter å ha startet sesongen med seks kamper uten tap har det gått litt tråere for Vålerenga 2 den siste tiden. Fem kamper uten seier, hvor fire har endt med tap, er status så langt.

- Taper vi i dag er vi under streken, så vi må selge oss dyrt. Vi kan ikke fortsette å gi bort enkle mål, slik vi har gjort i det siste. Vi må snøre igjen litt bakover, sier trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Vi møter et hjemmelag som også er i poengnød. Vi må være på nett om vi skal få med oss poeng. Vi stiller med et forholdsvis ungt lag i dag, men skal være gode nok til å vinne om vi fungerer som vi kan.

For utviklingen av de beste unge spillerne og matchinga av A-lagsspillerne som ikke spiller fast i Tippeligaen, er det viktig at Vålerenga har et lag i 2.divisjon. Minimum 30 poeng er målsetningen og burde gi fornyet kontrakt.

- Vi bør helst ha med oss fire til seks poeng på de to siste kampene før ferien, men vi tar dagens kamp først. Samtidig vet vi at vi på papiret har en litt greiere høstsesong. Vi har blant annet gjort unna tre turer til Sørlandet nå og har flere hjemmekamper enn bortekamper igjen.

- Men vi har ikke plukket nok poeng i det siste og burde ha noen seiere på rad nå slik at vi i alle fall passerer 30-poengsgrensa så fort som mulig, avslutter Holter.

Avspark på Idrettsparken stadion i Mandal er kl. 18.00

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Soliman Aoudia, Stian Eriksen, Juan Fuenmayor, Emilio Garcia – Nikolai Djupesland, Stefan Strandberg, Kristian Brix – Prince Mambouana, Anders Lie, Savas Tirit

Benken: Kristian Krohn Holm, Mikael Johansen, Pål Strømberg, Martin Gooderham

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere