RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse reiser til Drammen

Sist oppdatert:
Sjekk Vålerengas tropp mot Strømsgodset her.

Vålerenga skal på bortetur til Drammen lørdag da det er klart for andre serierunde. Strømsgodset er motstander på Marienlyst, og Vålerenga har kun tre spillere som ikke er meldt spilleklare av medisinske årsaker.

Joachim Thomassen tråkket over mot Rayo Vallecano tidligere i mars og fikk en stempling i samme fot mot Haugesund i serieåpninga. Det medisinske apparatet har vurdert det dit at kampen mot Godset kommer litt tidlig for Thomassen. Det samme gjelder Yssouf Koné. Han har trent for fullt de siste dagene, men man ønsker å ha han med på flere treninger før han blir aktuell for en tropp. Aleksander Solli er fortsatt ute av spill etter beinbruddet i november i fjor.

Bojan Zajic var med i troppen mot Haugesund, men er ikke med til Drammen.

- Bojan er et stykke unna matchformen. Han har vært ute i hele vinter og han var med første gangen for da hadde han akkurat begynt å trene igjen og hadde masse overskudd. Da er du på hugget og klar, sier Martin Andresen.

- Så får man gjerne en nedtur en drøy uke etter man begynner å trene igjen. Det som er viktig for Bojan nå er at han får trene seg i form også må han bli med etter hvert som han kommer opp på det nivået han bør være på.

Vålerengas tropp mot Strømsgodset: 1 Lars Hirschfeld, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 6 Simon Larsen, 8 Abdurahim Laajab, 10 Veigar Páll Gunnarsson, 11 Morten Berre, 13 Fegor Ogude, 16 Håvard Nielsen, 17 Mohammed Fellah, 19 Marcus Pedersen, 20 Dawda Leigh, 22 Martin Pusic, 23 Kristofer Hæstad, 24 Nicolai Næss, 27 Chuma Anene, 28 Harmeet Singh

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere