RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse reiser til Spania

Sist oppdatert:
Sjekk Vålerengas tropp mot Rayo Vallecano her.

Tirsdag morgen satt Vålerenga seg på flyet mot Madrid og onsdag kl. 11.00 er Rayo Vallecano motstander på bane 5 (hovedbanen) på Ciudad Deportiva Rayo Vallecano, som er treningsanlegget til Primea División-klubben.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Veigar Páll Gunnarsson er ikke med til Spania da han har fått en krampelignende føling bak i låret. For å ikke ta noen sjanser står han over mot Rayo Vallecano og det er et håp om at Gunnarsson er klar til generalprøven mot Fredrikstad FK.

Også nykommer Marcus Pedersen står over i Spania. Han sliter med en betent hælpute og trenger noen dagers hvile for å ikke forverre skaden. Yssouf Koné har vært syk hele helgen og mandag, og er heller ikke aktuell for kampen.

Fra før er Bojan Zajic, Fredrik Stoor og Aleksander Solli ute med skader og ikke akutelle for spill. Stoor var så vidt med trening med ball mandag og fullførte flere løpedrag uten smerter, og både han og Zajic nærmer seg å trene for fullt om alt går etter planen.

Vålerenga reiser til Spania med en 17-mannstropp, inkludert nykommer Simon Larsen. De spillerene som ikke er med til Spania trener hjemme i Oslo.

Vålerengas tropp: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Benjamin Dahl Hagen, Andreas Nordvik, André Muri, Simon Larsen, Abdurahim Laajab, Sidoine Oussou, Morten Berre, Fegor Ogude, Joachim Thomassen, Håvard Nielsen, Mohammed Fellah, Dawda Leigh, Kristofer Hæstad, Nicolai Næss, Chuma Anene, Harmeet Singh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere