*Nettavisen* Nyheter.

Disse sexlidelsene vil du ikke ha

Foto: Crestock

Orgasme på bussen eller konstant ereksjon? Vær glad du ikke lider av dette.

(SIDE2:) Er du rammet av en av disse lidelsene, vil du få problemer med sexlivet.

Cracked.com har samlet fem av de mest plagsomme sexlidelsene.

Hyperseksualitet
Enkelte skulle kanskje ønske at partneren var hyperseksuell - det er nemlig en umettelig sexappetitt. Men faktum er at det er mer slitsomt enn gøy.

Priapism
Menn som lider av dette, har konstant ereksjon. I tillegg til at det kan være irriterende, kan det også være skadelig. De kan nemlig få blodpropp og koldbrann, og til slutt kan de miste ereksjonen for godt. Det skal dessuten være svært smertefullt.

Sexsomnia
Personer som lider av sexsomnia kan ha sex med hvem - eller hva - som helst i søvne, og etterpå vil de ikke huske noen ting.

Paraphilias
De aller fleste har sexfantasier, men dette er en ekstrem form for fantasi. Folk som er rammet blir nærmest besatt av en spesifikk ting. Og tingene de blir besatt av, er ikke jenter i sexy undertøy eller brannmenn. Det er derimot besettelse av ting man normalt ikke forbinder med sex, blant annet frosker, trær og oppkast.

Permanent opphisselse
Det er visstnok bare 22 personer som lider av dette, men for dem er det trolig nær uutholdelig. Ikke bare er personene opphisset hele tiden - de får også orgasme til stadighet. De kan få orgasme ved å reise seg fra en stol, ta telefonen eller sitte på bussen.

Les om folk som er rammet av noen av lidelsene på Cracked.com.

Annonsebilag