Disse skal kåre årets brillemodell

Foto: Faksimile (Faksimile)

Konkurransen er i gang og du kan melde deg på her.

24.06.09 14:17

(SIDE2): I forrige uke lanserte vi konkurransen «Specsavers årets brillemodell 2009» som Side2 gjør i samarbeid med optikerkjeden Specsavers.

- Hovedpoenget med konkurransen er ikke å se dårlig, men å se best mulig ut med briller. I tillegg ser vi etter personlig stil og utstråling som gjenspeiler at brillene er en sentral del av personligheten, fortalte jurymedlem og PR- og Kommunikasjonssjef i Specsavers Ingvild S. Kilander i forbindelse med lanseringen av konkurransen.

Les mer her: Du kan bli brillemodell
Vil du være med? Meld deg på her

Med seg på laget i juryen har Kilander en svært kompetent gjeng. Hennes kollega Anders Hov juryens mannlige motealibi, og liker folk som skiller seg ut.

Side2s Tone Christensen har lang erfaring som modell og skuespiller, og har blant annet scoutet og vært programkoordinator for international modellutveksling for Click Model Management i NYC.

Siste medlem i juryen er kanskje den som er mest kjent, og er definitivt en profilert brillebruker. Den fargerike designeren Fam Irvoll er vårt fjerde jurymedlem. Hun har jobbet med Vivienne Westwood, Kylie Minogue og Lady Gaga. Akkurat og nå holder hun på med sin 5 kolleksjon som heter «I love gays».

Side2 var på plass når Irvoll viste fram sine klær under moteuka i Oslo i vinter.

Rapport og bilder derfra ser du her: Kos og jubel hos Fam

Stem på din favoritt og meld deg på
I tillegg kan dere lesere stemme fram deres favoritt, og han eller hun som vinner den kåringen blir «Folkets favoritt».

Hvem av de mange påmeldte som har flest stemmer akkurat nå kan du se her, ønsker du å melde deg på i konkurransen følger du lenken under. Det er så langt over 100 påmeldte i konkurransen, og vi publiserer bilder av nye deltakere fortløpende.

Vil du delta i brillekonkurransen? Meld deg på her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.