RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse spilte mest

Sist oppdatert:
Statistikken fra sølvsesongen 2010 får du her.

Se all statistikk for 2010-sesongen her (inkl. cupen)

Vålerenga har benyttet 24 spillere i Tippeligaen denne sesongen. 20 av disse fikk nok kamper til å motta sølvmedaljer for innsatsen etter kampen mot Tromsø på søndag.

Se lista over sølvvinnerne her

Midtstopper André Muri og keeper Lars Hirschfeld er de eneste spillerne i troppen som har vært på banen i samtlige minutter denne sesongen. Morten Berre og Harmeet Singh har også vært på banen i samtlige kamper i år, men har i enkelte kamper blitt byttet ut.

Moa og Singh topper

Vålerenga har i år to spillere som har scoret mer enn ti mål. Mohammed Abdellaoue (nå Hannover96) er årets toppscorer. Han scoret 15 mål på 20 kamper før han forlot klubben i august. Luton Shelton har scoret 12 mål i år.

Harmeet Singh har vært nest sist på ballen flest ganger i år, med 11 målgivende pasninger. Bojan Zajic er nærmest her med åtte målgivende.

Moa vant også også poengligaen i Vålerenga med 20 målpoeng (15 mål + 5 målgivende pasninger).

Strandberg med flest kort

Stefan Strandberg har pådratt seg ett rødt og tre gule kort i løpet av sesongen. Det gjør han til de største kortsamleren i klubben. Mohammed Fellah og Luton Shelton har begge pådratt seg fire gule kort.

I tillegg har Freddy dos Santos og Bojan Zajic sett det røde kortet i løpet av sesongen. Alle Vålerengas røde kort har kommet på grunn av to gule i samme kamp.

Se all statistikk for 2010-sesongen her (inkl. cupen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere