RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse starter mot Follo

Sist oppdatert:
Vålerenga tester Fegor Ogude som midtstopper mot Follo.

Kl. 16.00 i dag tar Vålerenga i mot Follo til treningskamp i Bingen på Valle. Kampen skal spilles over tre ganger 20 minutter.

Spillere som startet siste seriekamp mot Sogndal er ikke tilgjengelige for kveldens 2. divisjonskamp mellom Vålerenga 2 og Fram Larvik, og alle tilgjengelige spillere i a-stallen er derfor med mot Follo.

Stefan Strandberg hviles etter at han spilte to U21-kamper i løpet av sommerferien. Han har en liten kjenning, og man ønsker ikke å ta noen sjanser. Kristofer Hæstad er på vei tilbake etter å ha stått over mot Sogndal med en lyskeskade, men også han står over mot Follo. Morten Berre og Amin Nouri er ikke meldt spilleklare til dagens kamp.

Ogude som stopper

Midtbanespiller Fegor Ogude testes som midtstopper mot Follo. Fredrik Stoor spiller høyrekant.

- Vi ønsker at alle skal få spilletid, og ønsker å teste Fegor som midtstopper og fortsette å teste Fredrik i en høyrekantrolle, forklarer Andrea Loberto til vif-fotball.no.

Det er planlagt at keeper Gudmund Taksdal Kongshavn skal spille de to første omgangene mot Follo før han erstattes av Gard Aarvik. Vålerenga 2 spiller en viktig kamp mot Fram Larvik senere i kveld, og Kongshavn skal starte den kampen også.

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn - Freddy dos Santos, André Muri, Fegor Ogude, Andreas Nordvik - Harmeet Singh, Bojan Zajic - Mohammed Fellah - Fredrik Stoor, Yssouf Koné, Håvard Nielsen

Benken: Gard Aarvik, Riki Alba, Nikolai Næss, Shåresh Ahmadi, Victor Johansen, Shola Akinyemi.

Vi har ikke liveoppdateringer fra kampen, men ved å følge Vålerenga på twitter (@ValerengaOslo) kan man få oppdateringer underveis. Høydepunkter og reaksjoner fra kampen får du på VIF TV og her på vif-fotball.no utover kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere