*Nettavisen* Nyheter.

Disse tjenestene er ikke gratis

Se listen over de ti dyreste iPhone-applikasjonene.

21.09.09 08:21

(LXUS.no) iPhones applikasjoner er gjerne svært nyttige, underholdende eller lærerike. Mens noen av dem er bare dyre. Nettsiden Most-expensive har funnet de ti dyreste applikasjonene på markedet. Nyttigheten deres kan debatteres, men prisen er og blir høy.

LES OGSÅ:
Prøv forlovelsesring med iPhone
Slik styler du iPhonen din
Wii-konsollen som er en dronning verdig
Glitter og stas til TV-spillet

10. XA1

Dette programmet er kanskje et av de mer nyttige på listen. Det tar i bruk mikrofonen på iPhonen din for å gi en grafisk analyse av lydbildet mens man mikser eller gjør annet lydrelatert arbeid. Høres dette fristende ut, kan jo alltids du prøve ut light-versjon for bare 60 kroner.

Pris: Cirka 1000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

KROPPEN DIN: Med Interpath kan du se de rareste bildene av ting du ikke en gang visste du hadde i kroppen.

9. Interpath

Dette programmet er egentlig laget for folk med medisinsk bakgrunn, og gir tilgang til en enorm bildedatabase som brukes for å diagnostisere kreft og andre sykdommer. Dessverre må du jo selvfølgelig betale ekstra for å få tilgang til serveren som bildene hentes fra.

Pris: Cirka 1000 kroner

8. Nursing Constellation Plus

En annen medisinsk applikasjon som finnes på dette evinnelige store markedet er Nursing Constellation Plus for sykepleiere. Programmet hjelper brukeren med å kalkulere medisinmengder og har blant annet også en medisinsk ordbok. Så nå er det bare å leke doktor i vennegjengen.

Pris: Cirka 1000 kroner

7. ROSIE Home Automation

Endelig noe kult! ROSIE Home Automation lar deg bruke iPhonen din som en fjernkontroll for belysning, sikkerhetssystem, audio/video utstyr og hva annet av elektriske dingser du har i hjemmet. Det eneste minuset er at huset ditt allerede må være utstyrt med et ROSIE-system.

Pris: Cirka 1200 kroner

6. iDcrm

Her er applikasjonen for ekte kontorrotter. iDcrm er laget for å synkroniseres med programmet Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management) og skal kunne tilby alle de samme funksjonene både online og offline. Så nå finnes det ingen unnskyldning for å ikke jobbe.

Pris: Cirka 1200 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

PUSS PUSS: Med applikasjonen Lexi-Dental kan tannlegen ha så å si hele kontoret med seg i lommen.

5. Lexi-Dental Complete

Det finnes en applikasjon der ute for alle, også en for tannleger – som denne. Her finnes alt en tannlege trenger med over 160 røngtenbilder og mer enn 1000 “vanlige” bilder av tenner.

Pris: Cirka 1800 kroner

4. Mobile Cam Viewer

Mobile Cam Viewer lar deg styre og kontrollere alt av overvåkningutstyr. Her har du muligheten til å se mye rart, og alt kan sees på direkten.

Pris: 2100 kroner

3. PDR Quote

Dette er et program for bilmekanikere. Det inneholder en database med over 900 bilmerker og modeller og kan gi deg et overslag på hvor mye det vil koste å fikse den siste bulken i bilen din.

Pris: Cirka 2100 kroner

2. MATG (MyAccountsToGo)

Denne applikasjonen er designet for selgere og finansfolk. Med dette programmet kan man få tilgang på sine respektive finanssystemer direkte på iPhonen sin.

Pris: Cirka 2600 kroner

1. IRA Pro

Den aller dyreste applikasjonen er ment for folk i sikkerhetsbransjen som er nødt til å være på alerten hele tiden. IRA Pro gir brukeren konstant tilgang til et IP-basert overvåkningssystem. Med denne applikasjonen kan brukeren når som helst ta en titt på hva det enn er han beskytter. Dette er skikkelig James Bond-utstyr og så kostbart at de fleste klientene vil nok være svære bedrifter, skoler og regjeringer.

Pris: Cirka 5300 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

KIKKER: IRA Pro lar deg ha full kontroll over hva du vil - hele tiden.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag