Disse to spiller mest - og best

Her er TV-ekspertenes dom.

18.07.11 10:13

Lars Hirschfeld og André Muri har spilt samtlige minutter i årets Tippeliga og topper dermed Vålerenga-statistikken for 2011 . Skal vi tro TV-ekspertene i fotballkanalen MAX er de også blant seriens beste spillere. TV-kanalen, som blant annet har Vålerenga-kjenningene Jan Erik Aalbu og Bernt Hulsker i sine rekker, har plukket ut sitt drømmelag etter halvspilt Tippeliga-sesong og funnet plass til tre Vålerenga-spillere i sin førsteellever. Foruten nevnte Hirschfeld og Muri, er Fegor Ogude funnet verdig en plass i det celebre selskapet.

MAX gir Vålerenga-gutta følgende skussmål:

"Lars Hirschfeldt (Vålerenga): Den kanadiske keeperen har vært meget god denne våren. Han har sluppet inn færrest mål i Tippeligaen så langt (14), og det på et lag som ligger på en 8. plass. Uten en god Hirschfeldt hadde det fort kunnet sett enda styggere ut for Vålerenga."

"Andre Muri (Vålerenga): Vi husker godt at Hareide og Bjørnebye (da de var landslagstrenere) uttalte seg om at Muri og Hangeland ville bli stoppere på A-landslaget i framtiden. Dette ble sagt i 2004 da Muri var Stabæk-spiller. Det gikk raskt for Hangeland, mens Muri har brukt lenger tid. Nå er han krumtappen i et godt Vålerenga-forsvar og en gentleman på banen. Han har i tillegg scoret tre mål for Vålerenga, og var inntil forrige helgs kamp toppscorer i VIF, nå er han ett mål bak Zajic."

"Fegor Ogude (Vålerenga): En temperamentsfull spiller som gir absolutt alt i duellene, som også resulterer i mange gule kort. Har vært Vålerengas beste spiller framover på banen, men vil aller helst spille sentralt på midtbanen. I mangel av høyre kant er han blitt plassert der, og den oppgaven har han til nå løst strålende. Tre mål er det også blitt på Fegor, og flere blir det."

Dette er drømmelaget til fotballkanalen MAX:

Trener
Ole Gunnar Solskjær (Molde)

Keeper
Lars Hirschfeldt (Vålerenga):

Forsvar (fra høyre)
Tom Høgli (Tromsø)
Andre Muri (Vålerenga)
Fredrik Björck (Tromsø)
Lars Christopher Vilsvik (Strømsgodset)

Midtbanen (fra høyre)
Fegor Ogude (Vålerenga)
Rodolph Austin (Brann)
Magne Hoseth (Molde)
Pape Pate Diouf (Molde)

Angrep
Anthony Ujah (Lillestrøm
Kim Ojo (Brann)

Benken
Marcus Sahlman (Tromsø)
Even Hovland (Sogndal)
Jonathan Parr (Aalesund)
KARA (Tromsø)
Nosa Igiebor (Lillestrøm)
Davy Claude Angan (Molde)
ßBjørn Bergman Sigurdarson (Lillestrøm)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.