Gå til sidens hovedinnhold

Disse vant «God of War III»-pakken

Her er de fem vinnerne av drømmepakken til Playstation 3.

«God of War III» er ett av ti spill vi har plassert på listen over utgivelser med svært gode historier, altså spill som gir deg en underholdningsopplevelse du kan huske i årevis.

Det var derfor ekstra hyggelig at Nordisk Film ringte og lurte på om vi ville gi bort noen samlepakker med nettopp «God of War III» til Spillmagasinets lesere. Klart vi ville det!

Vi fikk inn over tusen svar, noe vi sier oss svært fornøyd med med tanke på at du enten måtte ha spilt de to første spillene i serien, eller i det minste lese seg litt opp på nettet.

Vi stilte følgende spørsmål:

  1. Hvilken mytologi er historien i «God of War»-spillene tuftet på?
  2. Hvilken gud inngikk Kratos en blodstenkt pakt med i det første spillet, og hvordan ender Kratos opp som «the god of war?»
  3. I «God of War II» får vi vite hvem som er Kratos sin far. Hvem er det?

Fasiten er som følger *SPOILER*:

  1. Den greske mytologien.
  2. Kratos inngikk en pakt med krigsguden Ares for å krige videre for Sparta. Ares lurer imidlertid Kratos til å drepe sin egen familie, og Kratos sverger hevn. Med hjelp fra blant andre Athena dreper Kratos Ares, og overtar tronen som «the god of war».
  3. Zevs.

Følgende fem personer svarte riktig, og er trukket ut som vinnere av konkurransen:

Marius Aafløy fra Molde, Simen Schram fra Oslo, Ann Ellen Skagseth fra Trondheim, Tommy Albrigtsen fra Mo i Rana og Leif Erik Mæland fra Vigrestad.

Gratulerer! Pakken inneholder «God of War III» til PS3, et eget blad, seks samlekort, en mynt med preg av Kratos, t-skjorte og et rullet bilde av antihelten selv. Premien sendes i posten.

Se bildene av premien nedenfor:

3093

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken