Disse vil ha kjæreste

Med Hedda Kise som programleder og med råd fra mamma, skal åtte ungkarer finne kjærligheten på TV.

03.10.06 10:12

(SIDE2): - Svigerdatter søkes handler om åtte ungkarer som bor hjemme. Mødrene vil ha dem ut, forteller Hedda Kise og ler.

Hun sier videre at konseptet er hundreprosent feelgood og at seerne kommer til å le mye med deltakerne.

- De gjør et seriøst forsøk på å få kjærester. Svigermor er med på prosessen og gir råd.

Se bildespesial nederst på siden.

Jentene kan skrive brev
Programmet har premiere førstkommende onsdag, da kan jentene skrive til deltakerne og deretter velger guttene ut noen jenter som får komme hjem til dem. «Svigerdatter søkes» minner om «Jakten på kjærligheten», blant de få forskjellene er at det ikke er bønder med.

- Tre av jentene får et møte med moren, hun gir deretter råd til sønnen. To av jentene blir invitert til overnatting og etter natten får de en weekend sammen, sier Kise og legger til at spørsmålet er så om de blir kjærester.

Bor hjemme for å spare
- Jeg har hatt det veldig hyggelig på opptak. Det har vært gøy, guttene har mange spennende og interessante sider. Noen av dem er mye sammen med mor, andre mindre. Noen bor hjemme for å spare penger, forteller Kise.

Hun mener svigermødrene ønsker en svigerdatter som er jordnær, blid, hun må kunne ta i et tak, og de sier at utseende ikke er det viktigste.

- Guttene sier noe av det samme, men de legger mer vekt på humor og felles interesser.

Kise mener alle deltakerne er klare for å bli forelsket.

- Dette er gutter som er klare for kjærligheten!

Flyttet hjem igjen
Tor Øyvind Dragerengen (28) er blant ungkarene som er klar for å gå inn i et forhold. Han flyttet ut da han var 15 år, men flyttet hjem igjen da han var 26 år. Tor Øyvind bor hjemme nå fordi han har hund og fordi det passet seg sånn, som han selv påpeker.

- Jeg er altfor sosial til å bo alene, sier han.

28-åringen ønsker å møte en jente som har bein i nesa, har sterke meninger, er sporty, sosial, morsom og selvironisk.

Han forteller at han aldri har hatt problemer med å treffe jenter, men valgte å bli med i TV-programmet da søsteren meldte han på.

- Jeg har alltid vært litt gæren, så jeg kunne ikke si nei. Det blir på en annen måte med TV, da er folk forhåpentligvis ute etter et forhold.

- Men jeg er ikke mammadalt, hevder Tor Øyvind og ler.

«Svigerdatter søkes» sendes onsdag 4.oktober klokken 22.00 på TV 2 Zebra. Reprise sendes på TV 2 8.oktober klokken 22.15.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.