RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Allover/Getty)

Disse vil vi følge i 2011

Her er stilikonene som vil inspirere oss neste år.

(SIDE2): De setter motestandarder og inspirerer fashonistaer verden over med sine trendy antrekk og personlige stil.

Det er moteikonene vi snakker om.

Følg med disse
Noen inspirerer oss år etter år med sin alltid gjennomførte stil, og vil mest sannsynlig fortsette å inspirere oss i årene som kommer.

Men det er alltid noen nykommere, som det er verdt å holde et ekstra øye med og Side2 har laget en liste over både gamle og nye trend-jenter som det er verdt å holde et ekstra godt øye med i 2011.

Kate Middleton
I det øyeblikket det ble kjent at Kate Middleton og prins William hadde forlovet seg, ble nesten alt Middleton iførte seg en umiddelbar hit.

Kjolen hun bar under pressekonferansen for offentliggjøringen av den kongelige forlovelsen ble utsolgt på minutter, og også et av plaggene hun er iført på de offisielle forlovelsesbildene ble ettertraktet gods.

Les også:Selger Kates kjole

Middleons stil kan beskrives som både trendy og sofistikert. Det blir neppe noen store utskeielser når det kommer til det å sjokkere eller setter nye standarder, men hennes stil vil utvilsom kopieres av mange kvinner verden over.

Allerede nå etterspørres hennes velpleide manke. I USA skal kvinnene visstnok være desperate etter å kopiere den kommende prinsessens stil, og med det kongelige bryllupet i april er det grunn til at hennes popularitetskurve skyter ytterligere fart.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Hanneli Mustaparta
Modellen og bloggeren Hanneli Mustaparta tilbringer mye tid i New York. Foruten å blogge om gatemote, er Mustaparta bidragsyter i motemagasinet «Vogue». Flere enn oss har oppdaget at 27-åringen har et øye for trender, og det er morsomt å se at en norsk jente gjør så stor suksess utenlands.

Sammen med Vogue-redaktør Andre Leon Talley ledet Mustaparta også CBS.com sitt direktesendte livestreaming av et av verdens største motevisning under moteuken i New York tidligere i år, og det blir utvilsomt flere prestigeoppdrag på den vakre Bærums-jenta.

Les også:Norges ukronede motedronning

Mustaparta har også en fantastisk evne til å blande stiler, og kombinere ulike plagg. Hun kler seg spesielt og kreativt uten at det blir for «crazy», og dette gjør det enkelt å la seg inspirere av henne.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Freja Beha Erichsen
Den danske toppmodellen Freja Beha Erichsen er mange av de store motehusenes absolutte modellyndling, og hun har lenge vært å se på catwalken til de mest ettertraktede luksusmerkene.

Freja er den nye «it»-jenta. Hun er blant annet rangert som nummer to på models.coms liste over de 50 mest ettertraktede modellene i verden, kun slått av den russiske skjønnheten Natasha Poly.

Erichsen er kjent for sin edgy stil, og det kan nevnes at hun visstnok skal ha 16 tatoveringer fordelt runt omkring på den slanke kroppen. I intervjuer har hun innrømmet at agenten hennes har gått med på at hun kan ta så mange tatoveringer hun vil, så lenge hun ikke klipper håret.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lady Gaga
Den eksentriske popartisten Lady Gaga er utvilsomt en av 2010s best og verst kledte kvinner. Hun presser grensene og setter standarder, om så på en litt annerledes måte en mange av de andre stilikonene.

Det er ingen grunn til å tro at Gaga ikke vil fortsette å sjokkere med sine antrekk også neste år, og vi gleder oss til å se hva hun dukker opp med på den røde løperen i 2011.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Alexa Chung
Den britiske TV-personligheten, DJ-en, modellen og designeren Alexa Chung har lenge hatt en sterk posisjon blant stilikonene.

Les også:Stjel stilen: Alexa Chung

26-åringen er med på å definere trendene, og alt hun kler seg i blir en umiddelbar suksess. Chung var også inspirasjonskilden til den umåtelig populære Mulberry-vesken, Alexa, som lenge var utsolgt også her hjemme i Norge.

Les også: - Det har tatt helt av

Side2 tror Chung vil holde sin posisjon som en av de mest trendy menneskene i verden også i 2011.

Hennes stil kan beskrives som en blanding av romantikk, vintage og bohem. Med feminine undertoner og maskuline snitt har hun en egen evne til å kombinere plaggene slik at de alltid kommer til sin rett, og dette gjør at hun fortsetter å være en av verdens best kledte kvinner.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Clémence Poésy
Den franske skupesilleren, mest kjent for sin rolle som Fleur Delacour i et par av «Harry Potter»-filmene, har en eklektisk og unik stil. Hun blir snart å se på norske TV-sjermer igjen, da hun har en liten rolle i fjerde sesong av «Gossip Girl».

Poésy sitter ofte på første rad når de største motehusene inviterer til motevisning, og hun menger seg gjerne med andre moteikon som Chloe Sevigny. Hun har lenge blitt hyllet for sin trendy stil, men nå er det på tide at vi i Norge også får øyene opp for den franske skjønnheten.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Carey Mulligan
Søte Carey Mulligan vet hvordan hun skal kle seg når hun skal vise seg på den røde løperen, og hun har fått mye skryt for sin stil det siste året. Hun ble også kåret til Storbritannias best kledte kvinne av Motemagasinet Harper Bazaar, og danket dermed ut selveste Kate Moss.

Skuespilleren stiller ofte i dyre designerplagg, men det blir ikke kjedelig av den grunn. Hun greier nemlig å skape sin egen stil, og skiller seg dermed ut fra mange av de andre skuespillerne.

Side2 tror Mulligan vil få ytterligere oppmerksomhet for sine antrekk neste år. Etter hvert som hun utvikler sin stil er det grunn til å tro at hun vil eksperimentere mer, og dermed oppnå enda større suksess i klesveien.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Emma Watson
Nå som Harry Potter æraen er over for Emma Watson kan hun endelig begynne å eksperimentere med utseendet sitt. En av årsakene til at hun klipte seg helt kort, var at hun endelig fikk lov til å ender utseendet etter ti år som Hermione Granger.

Les også:Nå setter hun standarden

Skuespilleren fremstår som mer voksen i sin nye klipp, og frisyren gir henne et sofistikert uttrykk. Watson har også greid å matche frisyren til sin nye klesstil, som både er sexy og rocka, og det blir spennende å se hvordan den britiske skjønnheten vil kle seg i 2011.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Drew Barrymore
Skuespilleren Drew Barrymore er kjent for sine bærekraftige klesvalg. Hun stiller til stadighet i vintagekjoler på den røde løperen, og også privat blir hun ofte sett i plagg som uten tvil er av gjenbrukssorten.

Les også:Stjel stilen: Drew Barrymore

Og det er nettopp for sitt bærekraftige valg Barrymore vil være i fashonistaens søkelys også neste år. Med sin rocka og til tider eksentriske stil, viser Barrymore hvordan man kler seg i det brukte og viser seg gjerne i samme både sko og accessoirer flere dager på rad.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Victoria Beckham
Fotballfrue og designer Victoria Beckham har slitt for å få anerkjennelse for sitt designarbeid. Men endelig har hun lyktes.

Hennes siste kolleksjon har blitt godt mottatt av motekritikerne, og mange celebriteter velger gjerne en Beckham-kjole når de skal sole seg i blitzglansenpå den røde løperen.

Les også:Nå kommer Beckham-veska

Også personlig lykkes Victoria me stilen. Hun har en ren og minimalistisk stil, som det ser ut som om hun selv føler seg svært komfortabel med. Side2 synes den nye stilen kler Victoria svært godt, og det bli spennende å se hva hun kommer opp med av lekre designgodbiter neste år.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kate Moss
Vi blir aldri lei av Kate Moss - og vi kunne derfor ikke unngå å nevne henne. For Moss fortsetter å være et av de fremste silikonene i verden, og det er ingen grunn til å tro at dette vil endre seg i 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere