*Nettavisen* Nyheter.

Disse ville bli Cæsar-stjerner

12 skuespillere konkurrerte om rollene som søskenparet Liv og Storm i «Hotel Cæsar». I dag får du første blikk i ferden mot Norges største såpeserie. Se kandidatene.

02.01.06 13:23

(SIDE2:) Over 3000 håpefulle meldte seg, men kun 12 stykker ble plukket ut til å være med på siste innspurt.

Audition på TV
«Jakten på en Cæsarstjerne» skal gå over seks kvelder denne første uken av januar, som et «Intens-Idol».

Allerede 9. januar kommer nemlig første episode med de som ble Storm og Liv på skjermen.

Storm og Liv tilhører familien Liland som flytter inn i Hotel Cæsar med familien. De to tenåringene gjør seg bemerket på hver sin måte. Deltakerne måtte være mellom 16 og 25 år, tidligere skuespillererfaring var ingen betingelse da Spartacus søkte etter nye skuespillere.

Fikk bryne seg
Seks jenter og seks gutter fikk bryne seg på både motspill med kjente Cæsar-ansikter og ikke minst på erfarne «Hotel Cæsar»-regissører. Juryformann Tom Sterri sier det slik;

- Vi skulle bekle to virkelig store ungdomsroller, og jeg tillot meg å foreslå at vi denne gang gjorde en ordentlig audition, og ikke bare trålte gjennom castingbyråenes arkiver. Det var viktige roller som skulle bekles, og det er vanskelig å finne gode ungdomsskuespillere på korte prøver, sier han.

- To og to går ut hver eneste dag til man står igjen med de som vant søndag, forteller Cæsar-ansvarlig Bjarne Laastad jr til Side2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag