*Nettavisen* Nyheter.

Disset eksmannen på TV

DISSET EKSEN: - Han går til postkassen, åpner den lille postkassedøren og utbryter «Å, jeg fikk en sjekk fra Anne, en sjekk fra Anne! Yeay!», svarte Anne på spørsmål om hva eksen livnærer seg med. Foto: (Splash News)

Anne Heche satte nok ikke sin sønns (7) beste først da hun disset faren hans på Letterman-show.

(SIDE2:) Anne Heche (40) hadde ingen betenkeligheter med å disse eksmannen Coley Laffoon på talkshowet «Late Show with David Letterman».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Kan jeg si «lazy ass» på TV? spurte skuespilleren.

SE VIDEOKLIPP NEDERST!

Disset eksen
Heche giftet seg med kameramann Laffoon i 2001, og ekteskapet tok slutt i februar 2007. Det skulle ta to år med bitre rettsforhandlinger over foreldrerett og penger før skilsmissen endelig var et faktum i mars i år. Heche og Laffoon har sønnen Homer (7) sammen.

- Ikke gift deg! Jeg hørte at du har giftet deg, og det var en dårlig idé. Vær heller permanent forlovet, det er mye mer romantisk, sa Anne til Letterman.

- Men jeg har merket at jeg har fått så mye bedre tid etter at jeg giftet meg, fordi jeg ikke dater lenger, svarte verten, som virket fornøyd med å være gift.

- Vil ikke henge med deg
Anne klaget over at eksmannen fortsatt ønsker å tilbringe tid sammen med henne, og vil at hun skal komme og se på når han trener sønnens fotballag.

- Jeg skilte meg fra deg! Jeg vil ikke se deg på lørdager. Jeg vil ikke henge med deg på torsdag og lørdag og kanskje på søndag, sa Heche.

- Hvorfor vil han fortsatt henge med deg?, undret Letterman.

- Fordi jeg er så fantastisk.

Anne Heche er både skuespiller, manusforfatter og regissør, men er kanskje aller mest kjent for å ha vært kjæresten til komiker og talkshowvertinne Ellen DeGeneres. De var sammen i tre år fra 1997 til 2000. Heche har tidligere vært sammen med Steve Martin.

Lat mann
På spørsmål om hva eksmannen jobber med svarte Heche:

- Han går til postkassen, åpner den lille postkassedøren og utbryter «Å, jeg fikk en sjekk fra Anne, en sjekk fra Anne! Yeay!»

Heche skal visstnok ha forlatt ektemannen for skuespillerkollega James Tupper, som hun har sønnen Atlas Heche Tupper (5 mnd.) med.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.