RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømmer Stabæk - Vålerenga

Sist oppdatert:

Første gang Roy Helge Olsen dømte en Vålerenga-kamp var i første serierunde 1995. Motstander var Stabæk på Nadderud og kampen endte med 2-0-seier til Vålerenga. Det er første og siste og eneste gang Vålerenga har slått bæringene på bortebane gjennom tidene.

Totalt har Olsen dømt Vålerenga hele 46 ganger siden starten for 15 år siden. Vålerenga har vunnet 22 av disse kampene, sju har endt uavgjort og det har blitt 16 tap. Han har delt ut 56 gule kort til Vålerenga og 54 til våre motstandere. Vi har sluppet unna røde kort, mens våre motstandere har sett det tre ganger, inkludert Stabæks Bjørn Viljugrein i 95-kampen.

Året etter dømte han på ny disse lagene, og det er en kamp få Vålerenga-supportere ønsker å huske. Det var siste serierunde på Ullevaal og Vålerenga måtte vinne for å berge plassen, uavgjort ville sendt klubben ned takket være poengtrekket som kom etter Kuvicek-saken, og tap ville sende Vålerenga direkte ned. Vålerenga ledet 2-1 på et tidspunkt, men endte opp med å tape kampen 3-2 og nedrykket var et faktum.

Roy Helge Olsens tredje og foreløpig siste kamp som dommer mellom Vålerenga og Stabæk var på Ullevaal i fjor da Daniel Nannskog scoret kampens eneste mål midtveis i første omgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere