RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømmer Start - Vålerenga

Sist oppdatert:

Kristoffer Helgerud skal dømme Vålerengas bortekamp mot Start 2. påskedag.

Det blir den tiende kampen hvor Lier-dommeren skal dømme Vålerenga siden hans første kamp mot Hødd i 2001. På de ni første har det blitt fire seire, tre uavgjort og to tap for Vålerengas mannskap. Ett av tapene var nettopp i bortekampen mot Start i den sjette serierunden i 2007. Kristofer Hæstad spilte den gang på hjemmelaget og kunne juble over at Geir Ludvig Fevang scoret kampens eneste mål.

I fjor dømte han hele fem av Vålerengas kamper; hjemme mot Aalesund (1-1), samt bortekampene mot Molde i serien (seier 3-0), Viking (seier 3-0), Tromsø (tap 0-2) og Bodø/Glimt (seier 2-0).

Én gang har Vålerenga fått straffe (hjemme i 1-1-kampen mot Odd Grenland i 2007) og én gang har Vålerengas motstander fått straffe (Viking i Stavanger i fjor), men ingen klarte å score. Christian Grindheim bommet for Vålerenga og Mame Niang for Viking. Det eneste røde kortet kom til Espen Ruud på overtid i nevnte kamp mot Odd Grenland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere