RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for drapet på Constansa

Foto: Foto (Privat)
Sist oppdatert:
22-åring dømt for drap.

En 22 år gammel mann er i Kristiansand tingrett dømt til 16 års fengsel for drapet på Constansa Hernandez, melder Fædrelandsvennen.

22-åringen har erkjent selve drapshandlingen, men ikke straffskyld.

Constansa Hernandez ble stukket til døde i et leilighetskompleks i Østerveien 45 på Lund etter en fest natt til 9. januar i år.

De to hadde vært kjærester tidligere, og forholdet tok slutt for noen måneder siden. 22-åringen skal ha svært sjalu, og politiet bekreftet at de to hadde en relasjon i forkant av drapet.

Da mannen skulle pågripes av poltiet i januar, skadet han seg selv. Den da 21 år gamle mannen benyttet et stikkredskap og skadene var såpass store at avhørt ble utsatt. Skadene var ikke livstruende, men mannen ble behandlet på sykehus.

- Hun var en omtenksom, snill, varm og rettferdig jente, det som har skjedd er helt ufattelig og urettferdig, sa venninnen Kristina Gjermunds til Nettavisen dagen etter at hun hadde fått dødsbudskapet.

Les også:- Det er så urettferdig

Ifølge Fvn.no ble Hernandez påført svært mange knivstikk da hun ble drept. Folkehelseinstituttets ekspert forklarte under rettssaken at skadene på den drepte kvinnen viste at det hadde vært slåsskamp mellom henne og drapsmannen.

Aktor la ned påstand om at 22-åringen burde dømmes til fengsel i 17 år. Retten mente at straffen burde settes til fengsel i 16 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere