RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for samleie med tre småjenter

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannen var eldre enn alle de tre jentene tilsammen.

Drammen tingrett har dømt en 68-årig mann til tre års fengsel for samleier med tre jenter under 16 år. Retten betegner handlingene som kynisme av svært grov karakter.

Dommen falt tirsdag. Straffeutmålingen var over ett år strengere enn påtalemyndigheten la ned påstand om, men åtte måneder av straffen gjøres betinget, skriver Drammens Tidende, ifølge NTB.

68-åringen kom i kontakt med jentene på internett. I retten ble han dømt for sju tilfeller av samleie i 2008 i Drammensdistriktet, andre steder på Østlandet og på Sørlandet. Han er også dømt for å ha lurt en av jentene til å sende ham svært intime bilder.

Saken ble anmeldt da faren til en av jentene fikk kjennskap til saken i 2010. Politiet fant også bilder av barn ned i 8-10-årsalderen på mannens PC. 68-åringen anket dommen på stedet.

Drammen tingrett skriver i dommen at seksualisert nettprat og bruk av nettet som møteplass mellom unge jenter og godt voksne menn er i ferd med å bli et alvorlig samfunnsproblem. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere