RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for støvsugervold

Sist oppdatert:
29-åring klarte ikke å kontrollere sinnet mot kona.

(iOslo.no) Det var natt til 5. august i 2008 at mannen (29) fra Sri Lanka kastet en støvsugerstang mot sin ektefelle. Nå er han dømt for ugjerningen i Oslo tingrett.

Ifølge tiltalen ble støvsugerstangen slengt mot konas hals eller bryst, på deres bosted ved Godlia i Oslo.

Kvinnen møtte i retten for å trekke anmeldelsen tilbake, og nektet å forklare seg. Likevel la retten til grunn at hendelsen hadde skjedd, og dømte mannen for legemsfornærmelse.

29-åringen forklarte nemlig at han hadde vanskelig for å styre sinnet sitt, og innrømmet at han hadde kastet stangen. Han klarte imidlertid ikke å erindre hvor på kroppen stangen traff kona.

Ved en senere anledning kranglet han også med kona foran noen venner, hvorpå han knuste en tv og en dør. Da politiet kom til stedet, var han også kranglete mot dem.

Dermed ble han dømt til 45 dagers betinget fengsel, med en prøvetid på to år. I tillegg må han betale saksomkostninger med 3000 kroner.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere