RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB-Aaser økte resultatet (Ny)

Sist oppdatert:
DnB og Svein Aaser økte resultatet i tredje kvartal. Tapene på utlån i kvartalet var omtrent halvparten av analytikernes forventninger
DnB oppnådde et driftsresultat før tap og skatt på 1.277 millioner kroner i tredje kvartal. Dette er en økning på 45 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor, som var på 879 millioner kroner.

Resultat før skatt endte på 1.097 millioner kroner i tredje kvartal, opp fra 714 millioner kroner i fjor. I snitt ventet analytikerne her 848 millioner kroner i tredje kvartal, ifølge TDN Finans.

Resultat etter skatt endte på 812 millioner kroner, mot 441 millioner kroner i fjor.

Netto tap i tredje kvartal var på 177 millioner kroner, mot 154 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Ifølge TDN Finans hadde analytikerne i snitt ventet et netto tap for DnB på 347 millioner kroner i tredje kvartal. Tapene var altså godt under analytikernes forventninger.

Rentenettoen i kvartalet endte på 2.060 millioner kroner i tredje kvartal, mot 2.112 millioner kroner i fjor. Her hadde analytikerne i snitt ventet 2.045 millioner kroner.

Netto andre driftsinntekter utgjorde 1.311 millioner kroner i tredje kvartal, mot 777 millioner i tredje kvartal 2002.

- Fremgangen ble påvirket av bedringen i aksjemarkedet, som ga grunnlag for positiv avkastning på egne aksjeinvesteringer og god vekst innenfor livsforsikring og kapitalforvaltning, heter det i meldingen fra DnB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere