RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB endrer favorittaksjene i usikkert marked

Sist oppdatert:
Analytikerne til meglerhuset DnB Nor Markets er usikre på utviklingen i aksjemarkedet. Meglerhuset gjør store endringer blant denne ukens favorittaksjer
Hver uke er meglerhuset DnB Nor Markets ute med en liste over sine favorittaksjer. Disse samles fra ulike sektorer på børsen, og settes sammen i en ukesportefølje.

Denne uken gjør DnB Nor Markets store endringer i sin portefølje. Inn blant favorittaksjene kommer igjen Fast og cruiseaksjen RCL.

Samtidig velger DnB Nor Markets å ta ut Tomra, Smedvig og Statoil av ukesporteføljen.

Endringene i porteføljen indikerer at meglerhuset er skeptisk til utviklingen i oljeprisen, og dens innvirkning på utviklingen på oljerelaterte aksjer på Oslo Børs.

Dette skriver DnB Nor Markets til sine kunder:

- Vi er fortsatt noe usikre på markedet. Vi har et nøytralt markedssyn, hovedsakelig begrunnet med at vi tror en renteøkning er relativt nær forestående, hvilket vil være negativt for aksjemarkedet. I tillegg er det tiltagende usikkerhet forbundet med oljeprisen, og den internasjonale situasjon generelt, skriver DnB Nor Markets til sine kunder.

Dette er DnB Nor Markets-porteføljen:

* Aker Kværner
* FAST
* Fjord
* Orkla
* Telenor
* Schibsted
* RCL
* Yara

Avkastning:

Porteføljen: 0,9 % sist uke, 13,1 % hittil i år.
Hovedindeksen: 0,2 % sist uke, 9,4 % hittil i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere