RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB Markets dumper Tandberg og Fast

Sist oppdatert:
DnB Markets hadde Tandberg i sin anbefalte portefølje da selskapet kom med resultatvarsel, men nå droppes både denne aksjen og Fast. Her kan du se hvilke aksjer på Oslo Børs som anbefales
Mens Tandberg og Fast går ut av den anbefalte porteføljen, tas Stolt-Nielsen og Kverneland inn. Tandberg dumpes på grunn av selskapets resultatvarsel.

Øvrige anbefalinger er Telenor, Hydro, Amersham, Schibsted, Prosafe og Frontline.

DnB Markets vrir fokus kraftig vekk fra teknologi og vekstaksjer med denne ukens endringer.

- Kverneland og Stolt-Nielsen betraktes begge som solide selskaper med gode underliggende verdier. Vi tror disse selskapene kan klare seg relativt sett bedre i forhold til andre selskaper i dagens urolige markeder, heter det fra meglerhuset.

- Ut fra en analyse av aksjemarkedets verdsettelse av de enkelte virksomhetsområdene er Stolt-Nielsen vesentlig undervurdert. Avhengig av betraktningsmetode finner man en implisitt verdi for aksjen på mellom 55 og 95 kroner, ifølge DnB Markets.

- Det generelle markedet for jordbruksutstyr ventes å utvikle seg flatt i 2003, men vi forventer at Kverneland vil ta markedsandeler med sin brede produktportefølje og sterke markedsapparat, heter det videre.

Meglerhuset venter at summen av kostnadsreduksjoner, bedring for vin-området og den siste tids styrking av euroen vil gi mer enn en dobling av Kvernelands resultat pr. aksje i 2003 mot 2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere