RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB Markets satser på Axis-Shield

Sist oppdatert:
DnB Markets tar legemiddelfirmaet Axis-Shield og konsernsjef Svein Lien (bildet) inn i sin anbefalte ukeportefølje. Her kan du se hvilke andre aksjer meglerhuset anbefaler
I sin ukerapport anbefaler DnB Markets følgende portefølje:

¿Tomra
¿Telenor
¿Wilh. Wilhelmsen
¿Orkla
¿TGS Nopec
¿RCCL
¿Axis Shield

Den siste aksjen er ny i porteføljen, som ellers holdes uendret.

DnB Markets mener de underliggende verdiene i Axis-Shield er betraktelig høyere enn det som reflekteres i dagens aksjekurs.

Det ventes at salget av Axis-Shields homocystein-tester vil vise en årlig vekst på mer enn 50 prosent de nærmeste årene. Utsiktene på lang sikt er meget gode for denne markøren for hjerte-/karsykdommer og den har potensial for å komplementere
dagens kolesteroltester, mener meglerhuset.

Det pekes også på at det nye og lovende testapparatet for legekontorer, "Colibri", er enklere å benytte og har flere testmuligheter enn dagens utgave. Det nye instrumentet er klar for lansering i 2004, og det ventes at den øker Axis-Shields salg til legekontorer betydelig, og vil også gi muligheter for salg i det amerikanske markedet, ifølge DnB Markets.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere