RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB Markets skuffet over Komplett

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB Markets var skuffet over e-handelsselskapet Kompletts og Eric Sandtrøs resultatpresentasjon for tredje kvartal. Her er meglerhusets syn
DnB Markets skriver i sin morgenrapport torsdag at e-handelsselskapet Komplett leverte tall for tredje kvartal mer eller mindre i tråd med markedets forventninger. Omsetningen i kvartalet var imidlertid noe under DnB Markets forventninger, spesielt i markedene utenfor Norge.

- Dette er noe alarmerende da det er i disse markedene fremtidig vekst ventes å komme, skriver DnB Markets.

Meglerhuset skriver videre at hovedfokus på presentasjonen torsdag var på selskapets beslutning om å ikke lenger guide på kort sikt.

- Årsaken er at liten ordrebok og kort ledetid begrenser visibiliteten betydelig. Fremover vil selskapet styre etter et mål om årlig omsetningsvekst på 20 prosent og en resultatmargin før skatt på 5 prosent. Gitt de nye forutsetningene mener vi potensialet er begrenset gitt dagens aksjekurs i overkant av 160 kroner, heter det i rapporten fra DnB Markets

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere