RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR-fond kaster ut Ementor

Sist oppdatert:
Fond forvaltet DnB NOR Kapitalforvaltning har benyttet seg av den kraftige oppgangen i Ementor til å selge seg under 5 prosent av aksjene
Fond forvaltet av DnB NOR Kapitalforvaltning flagger mandag ettermiddag at de har solgt 377.600 aksjer i Ementor. Det fremkommer av en børsmelding.

Dermed har DnB NOR Kapitalforvaltning under 5 prosent av aksjene i Ementor. Investeringssjef Asle Eide vil ovenfor iMarkedet ikke kommentere transaksjonen, ei heller om det er ett eller flere fond under DnB NOR paraplyen som har lettet seg i aksjen.

Forrige uke gikk DnB NOR Kapitalforvaltning ut med sterk kritikk av styret i Ementor og flagget at de ville kontakte styret for en redegjørelse rundt emisjonskaoset i selskapet.

Eide kunne da fortelle til iMarkedet at de var en del av garantikonsortiet som garanterte for 50 millioner kroner i tegningsrettsemisjonen, ved siden av Kistefos som garanterer for 175 millioner kroner.

Aksjen har steget kraftig mandag, og handles 5,65 prosent over sluttkurs fredag. Som iMarkedet har skrevet tidligere i dag at Enskilda har over 90 prosent av nettokjøpene i aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere