RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR har tro på rigg

Sist oppdatert:
Meglerhuset satser på at riggaksjer skal bli hete denne uken og bytter ut Telenor for å gi plass til et riggselskap. Les mer her:
DnB NOR Markets er generelt positive til rigg-sektoren og venter sterk nyhetsstrøm de neste månedene. I meglerhusets anbefalte aksjeportefølje er 2 av 8 aksjer riggselskap.

Meglerhuset tar inn Fred. Olsen Energy i sin liste over anbefalte aksjer denne uken. DnB NOR skriver at aksjen har falt mye den siste tiden blant annet på bekymring om mulige kostnadsøkninger, og mener markedet allerede har reagert på dette, og at aksjen på disse nivåene er en god "trading opportunity".

DnB NOR Markets tar inn Fred Olsen Energy på bekostning av Telenor. Det norske telekonsernet har gjort det godt den siste tiden på Oslo Børs, og aksjen nærmer seg kursmålet til meglerhuset. Derfor må Telenor vike plass, begrunner de i rapporten.

Fred Olsen Energy er godt posisjonert for nye slutninger både på norsk og britisk sektor og har den første ledige riggen på norsk sektor, skriver meglerhuset og venter samtidig et sterkt ratebilde både på norsk og britisk sektor fremover.

Oppgraderingen av riggen Blackford vil bli dyrere og kan trekke noe lengre ut i tid enn tidligere annonsert, men dette skal være kjent i markedet. DnB NOR venter også kontrakt på Blackford i løpet av første halvår 2006.

DnB NOR Markets anbefalte aksjer i uke 8:

* Expert
* FAST
* SeaDrill
* Norwegian Air Shuttle
* Orkla
* Tomra
* Fred. Olsen Energy
* Frontline

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere