RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR må selge seg ned i Oslo Børs

Sist oppdatert:
Kredittilsynet tilrår ikke dispensasjon for DnB NOR. Det foreslås en frist på 12 måneder til å bringe eierforholdene i Oslo Børs Holding ASA og VPS Holding ASA i samsvar med lovens 10-prosentregel regnet fra departementets vedtak i saken
Kredittilsynet tilrår overfor Finansdepartementet at DnB NOR ikke får dispensasjon fra eierbegrensningsreglene i børsloven og verdipapirregisterloven.

- Bakgrunnen for tilrådningen er at DnB NOR ASA ved brev datert 5. november 2003 har søkt om dispensasjon for eierandeler i Oslo Børs Holding ASA og VPS Holding ASA med inntil 20 prosent i begge institusjonene, fordi DnB NOR ASA som følge av fusjonen mellom DnB ASA og Gjensidige NOR ASA har blitt samlet eier av henholdsvis 16,57 prosent av aksjene i VPS Holding ASA og 19,66 prosent av aksjene i Oslo Børs Holding ASA, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere