RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR Markets nedjusterer Hydro

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB NOR Markets nedjusterer Norsk Hydro til hold og mener størstedelen av oppsiden er tatt ut. Les hva de nye estimatene er
Råvareprisene har drevet kursen i Norsk Hydro, men meglerhuset DnB NOR Markets mener nå at størstedelen av selskapets oppside er tatt ut og at verdsettelsen gir en fair pris i forhold til
forventingene.

Det fremkommer i en analyse meglerhuset har gjort av Norsk Hydro.

- Vi har justert estimatene for endringen i USD-kursen fra NOK 6.4 til NOK 6.1. Samtidig er forventningene til gassprisen i 2005 og 2006 noe redusert, mens aluminiumsprisen er justert opp for de samme periodene, skriver meglerhuset i analysen.

De har også justert ned forventet oljepris for inneværende kvartal, fra 48 dollar fatet til 46 dollar fatet.

Estimatene for resultatet i 2004 oppjusteres med et øre per aksje til 44,6 kroner per aksje, mens inntjeningen til neste år og 2006 justeres til henholdsvis 45,3 kroner aksjen og 38,2 kroner aksjen, skriver meglerhuset i en analyse.

- Med lavere estimater på inntjeningen, med opprettholdte multipler, reduserer vi tre-måneders kursmpl i aksjen fra 520 kroner aksjen til 500 kroner aksjen. På denne bakgrunn endres anbefalingen fra kjøp til hold.

Oppsummering:

Meglerhus: DnB NOR Markets
Anbefaling: Hold (fra Kjøp)
Kursmål: 500 kroner
Dato: 07.12.04

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere