RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR Markets positiv til PSI men advarer

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB NOR Markets er positiv til PSI forut for kvartalstall men mener investorene skal være forsiktige med å kjøpe før tallene. Les hvorfor
I en fersk oppdatering fra DnB NOR Markets skriver meglerhuset at de er optimistiske på vegne av PSI.

- Vi forventer en positiv nyhetsstrøm fra PSI fremover. Kontraktsinngangen i desember 2004, og nå IKEA, gjør det sannsynlig med ytterligere kontrakter med store kjeder i ulike bransjer gjennom 2005, skriver meglerhuset i en rapport.

De ramser opp 7-Eleven, Narvesen, Coop og Rema 1000 som aktuelle nye kunder i 2005, og mener at det også er aktuelt med bensin- og fastfoodkjeder i Norge og Sverige.

På kvartalspresentasjonen forventer meglerhuset at selskapet vil gi signaler omforventet implementeringstakt gitt ordrereserve, organisasjon og tilgang på CashGuard systemer.

Men meglerhuset mener investorene bør være avventende med å kjøpe aksjer. Grunnen er at de siste kvartalene har markedet blitt skuffet over omsetningsutviklingen

- Vi anbefaler derfor investorer å være forsiktige i forkant av fjerdekvartalspresentasjonen. Vår langsiktige kjøpsanbefaling er likevel intakt, skriver meglerhuset som anbefaler kjøp med kursmål på 3,10 kroner aksjen.

Meglerhuset forventer en omsetning for kvartalet på 113,6 millioner kroner, og et resultat før finans og skatt på 2,3 millioner kroner.

Oppsummering:

Meglerhus: DnB NOR Markets
Selskap: PSI
Anbefaling: Kjøp (uendret)
Kursmål:3,10
Dato: 31.01.05

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere