RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR Markets stålbull til Fast før tall

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB NOR Markets er svært optimistiske på Fast og John M. Lervik sine vegne før kvartalstallene fremlegges. Les hva meglerhuset forventer og hvilket kursmål de har for aksjen
Den 8. februar kommer Fast Search & Transfere med resultat for fjerdekvartal. I en fersk oppdatering fra meglerhuset DnB NOR Markest som iMarkedet.no har fått tilgang til, skriver de at de forventer en omsetningsvekst på hele 62 prosent.

Dermed venter de at selskapet skal levere en omsetning på 20,2 millioner dollar for kvartalet.

- Q4 runder av et år med imponerende resultater for selskapet og FAST er særdeles gunstig posisjonert for fortsatt sterk omsetningsvekst i 2005. Vi opprettholder en kjøpsanbefaling og oppjusterer kursmålet i aksjen fra NOK 15 til NOK 18, skriver DnB NOR Markets i analysen.

De fastholder sine estimater fra tredjekvartalspresentasjonen men venter at selskapets kostnader til forskning og utvikling samt salg vil øke i kvartalet, og en EBIT-margin på 14 prosent, noe som er en moderat vekst fra tredjekvartal.

Meglerhuset skriver videre at Fast kan oppleve en vekst på over 50 prosent i første halvår av 2005, og at en slik utvikling vil styrke investorenes tillit til fremtidig vekstpotensial og vil få markedet til å se videre til 2006.

Markedet har reagert positivt på notatet fra DnB NOR Markets og FAST er opp 3,55 prosent til 14,60 kroner aksjen.

Oppsummering:

Selskap: Fast Search & Transfere
Meglerhus: DnB NOR Markets
Anbefaling: Kjøp
Kursmål: 18 kroner (fra 15 kroner)
Dato: 18.01.05

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere