RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DnB NOR venter mer oppgang fra Blom

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets starter dekning på Blom-aksjen med en klar kjøpsanbefaling. Les hvorfor de anbefaler aksjen her
DnB NOR Markets starter analysedekning av aksjene til kartselskapet Blom.

- Aksjekursen har steget 166 prosent i 2005, men med god lønnsomhet er detfortsatt oppside. En viktig potensiell kurstrigger i andre halvår er Pictometry-avtaler utenfor Storbritannia og Irland. Selv uten dette er Blomunderpriset, og vi innleder dekning med en kjøpsanbefaling, skriver DnB NOR Markets analytiker Thomas Lie i en fersk analyse.

Blom utfører oppdrag og leverer tjenester innen kartlegging på sjø og land og er en betydelig leverandør nasjonalt. Selskapet er også et ledende databaseselskap innen digitale kartdata i Europa.

- Blom er attraktivt priset, og sammenlignet med store globale spillere fremstår selskapet som en oppkjøpskandidat som vil gi innvannende resultater. Blom forventer en konklusjon rundt mulige Pictometry avtaler i tredje kvartal og eventuell suksess her vil representere en betydelig oppside på estimatene våre, melder DnB NOR Markets.

De innleder dekning av aksjen med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 35 kroner aksjen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere