RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO får rating og reserveanslag

Sist oppdatert:
Oljeselskapet DNO har nå fått på plass ratinger i forbindelse med planene om opptagelse av et obligasjonslån i det amerikanske markedet. Det er også gjort et reserveanslag
De to ledende ratingbyråene Standard & Poor`s og Moody`s har nå gitt ratinger til DNO på henholdsvis B og Caa1.

I forbindelse med ratingene er det også gjort vurderinger av påviste reserver under reglene til de amerikanske børsmyndighetene SEC. De er anslått til 49 millioner fat. Selskapet opplyste i andre kvartalsrapproten at de hadde påviste og sannsynlige reserver pr. 30. juni på rundt 143 millioner fat. Avviket skydles i stor grad at SEC ikke inkluderer sannsynlige reserver i sitt anslag.

DNO opprettholder planene om et obligasjonslån på mellom 150 og 200 millioner dollar, men skriver i dagens melding at beslutningen blant annet vil være avhengig av de lånebetingelser som oppnås.

DNO forventer at selskapets påviste reserver vil øke når plan for utbygging og produksjon for PL 203 er godkjent av norske myndigheter. Videre forventer DNO at selskapets påviste utbygde reserver øker når Broom begynner produksjonen sommeren 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere