RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO i gang med neste letebrønn

Sist oppdatert:
Oljeselskapet DNO har nå startet boringen av den neste letebrønnen på blokk 43 i Jemen, etter at det sist uke ble klart at forrige brønn var tørr
Ifølge en oppdatering om status for boring på blokk 43 så ble letebrønnen Nabrajah-1 satt mandag, og i går kveld hadde brønnen nådd et dyp på 179 meter.

Den nye letebrønnen er satt i den sentrale sonen på blokk 43, og planlagt lengde er 2.237 meter. Det er ventet at boringen vil ta omkring 30 dager.

Det er det australske oljeselskapet Oil Search Ltd som finansierer boringen for DNO, ifølge farm-in-avtalen selskapene inngikk i fjor høst. Dette blir den andre av de to brønnene Oil Search skal bore under kontakten, som gir selskapet en eierandel på 25 prosent i blokken.

DNO er operatør på blokken med en eierandel på 50 prosent. Forrige brønn som ble boret i den nordlige delen av blokken viste seg å være tørr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere