RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO innkaller

Sist oppdatert:
DNO innkaller nå til ekstraordinær generalforsamling i tråd med vedtaket på generalforsamling i juni, mens sakslisten er ikke klar
Det går frem av en melding fra selskapet.

Selskapet vil sende ut sakslisten og forslag til vedtak seneste 14 dager før møtedatoen som er 30. september kl 13. i Vika Atrium i Oslo.

Det er ventet at det skal tas stilling til utbetaling av utbytte for 2002, slik det ble vedtatt på generalforsamlingen i slutte av juni, samtidig som det forventes innstilling til utskiftninger i styret.

En av forutsetningene for utbytte var at den langsiktige finansiering av selskapets store utbygginger i år og neste år ble sikret. Det kom på plass denne uken.

Styresaken var en av de heteste på den opphetede generalforsamling i juni. På spørsmål i forbindelse med resultatfremleggelsen tidligere i august, sa imidlertid adm. direktør Helge Eide at de ikke var noen valgkomité i arbeid.

Mer om den ordinære generalforsamlingen: DNO-aksjonærene kneblet Gerdt Larsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere