RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO jobber med nye obligasjonslån

Sist oppdatert:
Oljeselskapet DNO og adm. direktør Helge Eide har forfall på et større obligasjonslån 1. juni, og vil nå plassere to nye obligasjonslån på Oslo Børs til refinansiering og nyinvesteringer
Det er i første rekke obligasjonslån tilsvarende 335 millioner kroner som forfaller 1. juni i år som skal refinansieres via to nye obligasjonslån.

De nye lånene skal dersom de plasseres gjøres med innbetaling samtidig som forfall for eksisterende lån. Styret i DNO ASA skal behandle låneopptaket og betingelsene i styremøte i løpet av siste uken av mai.

- Lånebeløpet skal benyttes til refinansiering av eksisterende obligasjonslån og til finansiering av nye investeringer i petroleumslisenser, hovedsakelig på norsk sokkel, skriver selskapet.

DNO ASA har engasjert ABG Sundal Collier Norge ASA, Terra Fonds ASA og Fearnley Fonds ASA som tilretteleggere i forbindelse med opptak av nye obligasjonslån.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere