RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO med nær flat produksjon

Sist oppdatert:
DNO har kommet med en månedlig oppdatering på produksjonen, og oppdaterer samtidig på produksjonstesten på Sharyoof-feltets nyeste brønn
Ifølge DNO falt produksjonen i mars med 643 fat pr. dag sammenlignet februar. Det ga en gjennomsnittlig produksjon på 13.783 fat pr. dag i mars, mens snittproduksjonen i første kvartal endte på 14.092 fat pr. dag.

Det var forventede produksjonsfall i Jemen og noe lavere produksjon på Glitne som trakk ned i mars.

Opprettholder estimat

DNO har nå testet funnet av olje i Qishn-S2-sonen i brønnen Sharyoof 13 i Jemen. Testen av sonen som tidligere ikke har vist olje på Sharyoof-feltet viste en brutto oljestrøm på over 3.000 fat pr. dag.

DNO opprettholder som følge av denne prognosen om en produksjonsrate på 5.000 til 8.000 fat pr. dag når hele brønnen settes i produksjon. Selskapet vil nå oppgradere reserveestimatene for feltet, og de nye tallene er ventet å nær fremtid.

Når det gjelder testen av Kholan-formasjonen i Nabrajah-5-brønnen så forventer DNO at resultatene vil være klare i løpet av dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere