RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO rullerer plasseringspost

Sist oppdatert:
DNO og Helge Eide (bilde) fortsetter å plassere egne aksjer i markedet, og har i dag rullert den ene av de omstridte postene som ble plassert i vår
Rulleringen gjelder for 1,25 millioner aksjer, som ble kjøpt tilbake ved erklæringen av en kjøpsopsjon med strike 15 kroner. Kjøpsopsjonen kostet 6,631 kroner da DNO kjøpte den 17. juni.

Aksjene er solgt videre på kurs 26,60 kroner, med et tilsvarende salgs- og kjøpsopsjonsarrangement.

DNO har kjøpt en kjøpsopsjon til 9,363 kroner pr. underliggende aksje, og innløsningskursen er 18 kroner. Videre har DNO utstedt en europeisk salgsopsjon på 1.250.000 aksjer til strike 18,00 med opsjonspremie 0,10 kroner. Begge opsjoner løper til 8. desember.

Beregninger iMarkedet har gjort viser at DNO får en kontantgevinst på 2,9 millioner kroner fra rulleringen.

I går meldte DNO at de vil fortsette å være aktive i handel med egne aksjer under fullmakten styret fikk på generalforsamlingen i fjor.

Selskapet er under granskning for muligens å ha brukt aksjer som er plassert på det som skal være styrevennlige aksjonærer, under en votering på generalforsamlingen i slutten av juni. Selskapet skal avholde en ekstraordinær generalforsamling 30. september.

Totalt har DNO 3,25 millioner aksjer utplassert gjennom slike derivathandler, i tillegg til drøye 300.000 aksjer i eget eie.

Den andre kjøpsopsjonen på 2 millioner aksjer, forfaller 22. september, og det kan forventes at den blir rullert.

Relaterte saker:
DNO vil handle mer egne aksjer
DNO-granskningen blir gjennomført
DNO fortsetter å utplassere egne aksjer(Ny)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere