RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO rydder opp i balansen og nedskriver

Sist oppdatert:
Oljeselskapet DNO har valgt å rydde opp i balansen med tanke på notering i London, og tar nedskrivnigner på 118 millioner kroner i fjerde kvartal
De totale nedkrivningene består av 42 millioner på det russiske Timan Pechora-prosjektet, 46 millioner fra Petrolia Drilling og 30 millioner fra tidligere inntektsførte renter og utleieintekter.

Nedskrivningen er gjort i henhold til forsiktighetsprinsippet og med bakgrunn i den planlagt notering på utenlandsk børs (AIM) samt nåværende finansielle situasjon i Petrolia Drilling, opplyser selskapet.

DNO skriver i meldingen at de fortsatt vil arbeide med å realisere verdiene i Timan Pechora-prosjektet, men at det ved utgangen av 2002 er vanskelig å kvantifisere/estimere fremtidige kontantstrømmer med tilstrekkelig grad av sikkerhet.

Når det gjelder Petrolia Drilling, så har denne eierposten tidligere blitt nedskrevet til null, men på grunn av konvertering av mellomværende til aksjer i desember så kommer det ytterligere nedskrivninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere