RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO slår produksjonsmål

Sist oppdatert:
DNO-sjef Helge Eide tror selskapet går over egne målsettinger på oljeproduksjonen i år. Det kom frem på oljeselskapet DNOs ekstraordinær generalforsamling tirsdag
På generalforsamlingen opplyste DNO-sjef Helge Eide at selskapet har godt håp om å havne over målet på 26.000 fat pr. dag i 2003. Han viste til ny brønn på Glitne, igangsettelse av gassproduksjonen på Seven Heads og boring av ny produksjonsbrønn på Tasour-feltet som hovedårsaken til at han forventer at selskapet når målet.

Det kom videre frem at Seven Heads-utbygging går etter planen. DNO har en 12,5 prosent andel i Seven Heads-feltet gjennom sitt heleide datterselskap Island Petroleum Development Limited.

Når det gjelder den planlagte utbyggingen av lisens 203 og 150 vest for Norsk Hydros Heimdal-felt, så sa Eide at det jobbes intenst med evaluering av ulike produksjonsplaner. Eide regner med at en produksjons og utbyggingsplan kan foreligge i begynnelsen av neste år. Han indikerte også at en utbygging basert på et eget produksjonsskip er den mest sannsynlige løsning, men ulike alternativer vurderes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere