RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO starter seismikkarbeid neste år

Sist oppdatert:
Oljeselskapet DNO vil starte arbeidet med å samle inn seismikk på den nyeste blokken, blokk 72, i Jemen neste år. Leteboring er først aktuelt på slutten av året
Det er nå ventet at DNO og partnerne TransGlobe Energy og Ansan Wikfs (Hadramaut) Limited vil starte arbeidene på den nye blokk 72 neste år. Det er videre ventet at parlamentet i arabiske Jemen vil ratifisere produksjonsavtalen for blokken før nyttår.

Når den er på plass forventer TransGlobe at partnerskapet gjennom neste år vil skyte seismikk før den første leteboringen kan starte mot slutten av året eller i første kvartal neste år. Partnerskapet er forpliktet til å hente inn seismikk å bore to letebrønner på blokk 72 innen 30 måneder.

DNO er operatør med en eierandel på 34 prosent, mens de to andre eier 33 prosent hver.

Når det gjelder Tasour-feltet hvor DNO og TransGlobe også er partnere så ser TransGlobe en gjennomsnittlig oljeproduksjon på 18.000f at pr. dag i fjerde kvartal.

Det planlegges boring av en ny letebrønn på en mulig østlig forlengelse av feltet i begynnelsen av 2005, i tillegg til at det planlegges boring av flere avgrensnings- og produksjonsbrønner gjennom året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere